Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant

Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant

4.6 51 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pecannüsse
    60 g
    60 g Walnüsse
  • Magertopfen
    250 g
  • Naturjoghurt
    250 g
  • Vanillezucker
    4 TL
  • Tonkabohne (optioneel) gerieben
    1 Prise
  • Marillen halbiert, entsteint
    400 g
  • Ahornsirup etwas mehr zum Beträufeln
    1 EL
    1 EL Honig, etwas mehr zum Beträufeln

Voeding per 1 Portion

Calorieën 264 kcal / 1105 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 14 g
Koolhydraten 25 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 284 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...