
Apparaten en accessoires
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Pecannüsse60 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Vanillezucker4 TL
-
Tonkabohne (optioneel) gerieben1 Prise
-
Marillen halbiert, entsteint400 g
-
Ahornsirup etwas mehr zum Beträufeln1 EL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
264 kcal /
1105 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
25 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
284 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

So genießt Österreich II
73 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk