Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 200 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 700 g Wasser
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 100 g Schlagobers
- 3 Packungen Kresse, abgeschnitten
- 1 Bund Petersilie, frisch (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Mostschaumsuppe
1 godz. 10 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Neunkräutersuppe
25 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Paprikasuppe
30 min