Compatibele versies
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Heurige Erdäpfel und Spargel
- 500 g Wasser
- 600 g heurige Erdäpfel, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 800 g grüner Spargel, geschält (siehe Tipp)
Eier und Joghurthollandaise
- 500 g Wasser
- 8 Eier (Größe M)
- 150 g Butter, in Stücken
- 200 - 250 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Senf
- 1 - 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 200 g Radieschen
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2655 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karotten-Pastinaken-Suppe; Krautrouladen mit Erdäpfeln und Weißweinsauce
1h 45min
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Lauch dünsten
20 min
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
50min
Lasagne
1h 45min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3h
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20 min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55 min