Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)

Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)

4.6 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    60 - 70 g
  • gemischte Kräuter, frisch (z. B. Dille, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Topfen
    250 g
  • Milch
    20 g
    20 g Schlagobers
  • Salz
    1 ½ - 2 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln klein (ca. 4-5 cm), ungeschält (siehe Tipp)
    700 - 800 g
  • Gemüse, gemischt (z. B. Radieschen, Tomaten, Paprika, siehe Tipp)
    200 - 300 g
  • Käse (z. B. Camembert, Sauerkäse, Bierkäse, Räßkäse, Bergkäse), in Stücken
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 1564 kJ / 373 kcal
Vetten 13 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...