Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Dille, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 250 g Topfen
-
20
g Milch
of 20 g Schlagobers - 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Wasser
- 700 - 800 g Kartoffeln, klein (ca. 4-5 cm), ungeschält (siehe Tipp)
- 200 - 300 g Gemüse, gemischt (z. B. Radieschen, Tomaten, Paprika, siehe Tipp)
- 200 g Käse (z. B. Camembert, Sauerkäse, Bierkäse, Räßkäse, Bergkäse), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Gelber Fisolensalat
40 Min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 Min
Gemüsereis
40 Min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Lauwarmer Krautsalat
10min