
Apparaten en accessoires
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser500 g
-
Erdäpfel, speckig800 g
-
Stangensellerie2 Stängel
-
Petersilie Blättchen abgezupft (siehe Tipp)½ Bund
-
Naturjoghurt100 g
-
Sauerrahm100 g
-
Mayonnaise (optioneel)30 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Estragonsenf3 TL
-
Staubzucker1 Prise
-
rote Zwiebeln geviertelt50 g
-
Äpfel entkernt, geviertelt200 g
-
Zitronensaft20 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
174 kcal /
727 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
32 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
560 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

So genießt Österreich II
73 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk