Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 Äpfel (á ca. 150 g)
- 70 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g Fischfilets, Felchenfilets (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 g Kren, frisch geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 125 g Crème fraîche
- 300 g Rote Rüben, gegart, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 150 g Radieschen, halbiert
- 50 g Kürbiskerne
- 30 g Olivenöl
- 15 g Senf
- 15 g Honig
- 2 - 3 TL Thymianblättchen, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2554 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 Std.
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Radisalat
20 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Menü: Rohkostsalat, Forelle mit Zitronenrisotto und Marmeladeküchlein
1 Std. 15 Min
Grüne Gemüsesuppe
35 Min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Apfelkren
40min
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min