Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ TL Salz
- 500 g Milch
- 200 g Wasser
- 30 g Butter
- 250 g Riebelgrieß (siehe Tipp)
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 800 g Weißkraut, in Stücken
- 15 g Essig
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 TL Kümmel, ganz
- 1 ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Zucker
- 50 g Weißwein
- 50 g Speckwürfel (optioneel)
- 5 - 8 Stängel frische Kräuter (z. B. Petersilie, Schnittlauch, Majoran), Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1743 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schneller Gemüsesuppentopf
40min
Haferflockenschnitzel mit Eisbergsalat
55min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 godz.
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Riebel
3h
Semmelknödel
50min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Lustenauer Käsdönnala
2 godz. 30 min
Lauwarmer Krautsalat
10min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min