
Apparaten en accessoires
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser70 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Kümmel, ganz1 TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen¼ TL
-
Zucker1 - 2 Prisen
-
Butter30 g
-
Weißkraut in Stücken (4 cm)450 g
-
scharfe Debreziner4
-
Senf1 TL
-
Wacholderbeeren2
-
Lorbeerblatt, frisch1
Voeding per 1 Portion
Calorieën
612 kcal /
2559 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
51 g
Koolhydraten
15 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Schneller Mittag
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk