Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
70
g Wasser
of 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Krautsuppe
55min
Hafaloab mit Kraut
1 godz. 15 min
Krautfleckerl
40min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Pusztasalat
1 godz.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.
Letscho
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min