Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken
- 50 g Speckwürfel
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 25 g Butter
- 2 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 70 g Semmelwürfel
- 1 Wirsingkohl, im Ganzen
- 500 g Paprikaschoten (rot und gelb), in groben Stücken
- 300 g Paradeiser, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Oregano, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2062 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Nussfisch
30 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min