Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 600 g Lammfleisch (z. B. Schlögl) ausgelöst, in Stücken (ca. 3 cm)
- 40 g Butter
- 150 g Sellerie
- 150 g Lauch
- 150 g Karotten
- 80 g Zwiebeln
- ¼ TL Salz
- 200 g Wasser
-
100
g Weißwein
of 100 g Wasser -
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 - 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 3 Stängel Petersilie
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1263 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Fiakergulasch
2 godz. 15 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Coq au vin
3 Std.
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Hühnerleberschnitten
25 min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1 godz.
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Rehragout mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min