Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entkernt
- 40 g Olivenöl
- ½ Bund Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Salz
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Bio-Zitrone, geviertelt
- 4 Lammkronen (à ca. 250-280 g)
-
1
EL Berberitzen, getrocknet
of 1 EL Rosinen - 100 - 150 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Paradeiser, in Stücken
- 350 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Spalten (10 mm)
- 400 g Paprika, gemischt (gelb und rot), in Stücken (4 cm)
-
50
g Rotwein
of 50 g Wasser -
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2594 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
3 Std.
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Menü: Lamm mit Rosmarinsauce, Gemüse der Saison, Cookie-Beeren-Trifle
1h 25min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1h 25min
Boef Stroganoff
50min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min