Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g heurige Erdäpfel, ungeschält, gut gewaschen, in Spalten
- 100 g Zucchini, in Würfeln
- 100 g Tomaten, in Würfeln
- 100 g Zuckererbsenschoten
- 4 Knoblauchzehen, angedrückt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 2 Saiblinge, ausgenommen, im Ganzen (à ca. 250 g)
- ½ Bio-Zitrone, in Scheiben, halbiert
- 6 Stängel frische Kräuter (Thymian, Petersilie, Rosmarin)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2235 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten mit Spargel
1h 10min
Saibling mit Oliventapenade und Gurken-Kartoffel-Gemüse
50min
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40min
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1h 10min
Schöpsernes
1h
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 Min
Zandergulasch
45 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min