![Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3BF9FAB8-C011-408E-B039-67D7BDA25BE8/Derivates/7464f0e1-b306-41d4-8f56-b7b0665e5f37.jpg)
Compatibele versies
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 10 g Koriander, frisch, Blättchen und Stängel
- 150 g Semmelbrösel
- 1 TL Salz
- 2 TL Dijonsenf
- 1 TL Olivenöl
- 2 Schweinslungenbraten (je ca. 400 g)
- 500 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 500 g Süßkartoffeln, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Wasser
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Muskat, gemahlen
- 80 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2515 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dampfgegarter Brokkoli und Zucchini
15 min
Birnencreme
25 min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5hod. 30min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50min
Champignonsauce
30 min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15 min
Schokoladiges Grießkoch mit Birne (Grießbrei, glutenfrei)
25 min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min