Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 500 g Schwammerl, frisch (z. B. Steinpilze oder Kräuterseitlinge)
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ Knoblauchzehen, halbiert
- 35 - 40 g Salbeiblätter, frisch
- 10 - 15 g Minzeblättchen, frisch
- 20 - 25 g Petersilienblätter, frisch
- ¾ TL Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Tagliatelle
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- frische Kräuter, gehackt, zur Dekoration
- Hartkäse, in Splittern
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3327 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Frittaten
30min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min