Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Toastbrot
- 200 g Schmelzkäse (RUPP Enzian)
- 100 g Semmelwürfel (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- 500 g Wasser
- 1 ½ - 2 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 576 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Semmelknödel
50min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Tiroler Kasnock’n
1h
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min