Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Toastbrot
- 200 g Schmelzkäse (RUPP Enzian)
- 100 g Semmelwürfel (siehe Variation)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- 500 g Wasser
- 1 ½ - 2 Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 576 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Erdäpfelwirler
1h
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Pikante Sterzschnitten
55 min
Semmelknödel
50 min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min