Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian

Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian

4.7 40 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 55min
12 Stück

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knollensellerie geschält, in Stücken
    150 g
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Toastbrot
    200 g
  • Schmelzkäse (RUPP Enzian)
    200 g
  • Semmelwürfel (siehe Variation)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Eier (Größe M)
    2
  • Wasser
    500 g
  • Schnittlauch, frisch
    1 ½ - 2 Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 6 g
Calorieën 576 kJ / 137 kcal
Vetten 6 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...