Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Paradeiskraut
35 min
Kipferlkoch mit Vanilleobers
55min
Krautfleckerl
40min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Letscho
40min
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Liptauer
15 min
Gekochtes Sauerkraut
50 Min