Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Spaghetti
- 150 g Lauch, in Stücken (1 cm)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL Olivenöl
- 330 g Faschiertes (vom Rind), zerpflückt
- 200 g Zucchini, in halbierten Scheiben (5 mm)
- 60 g Weißwein, trocken
- 1 EL Tomatenmark
- 1 ¼ TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 450 g Cherrytomaten, bunt, halbiert
- 80 g Kalamata Oliven, entsteint, halbiert (optioneel)
- 2 - 4 EL Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Splittern
- Basilikum, frisch, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2298 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 Min
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
1 Std. 30 Min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1h 10min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Pizza Prosciutto
35 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Rindsgulasch klassisch
3小时 20 分钟
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min