Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Sonnenblumenöl
- 350 g Schweinefleisch, ausgelöst (z.B. Schulter)
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 100 g Weißwein
- 500 g Wasser und 1 EL für die Stärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 350 g Fisolen, frisch
- ½ TL Speisestärke
- ¼ - ½ TL Kümmel, gemahlen, nach Geschmack
- Schwarzbrot, zum Servieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 godz.
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Paprikahendl
1 godz.
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min