Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Suppengemüse, in Stücken (4 cm)
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Wasser
- 20 g Weißweinessig
- 50 g Weißwein
- 100 g Schlagobers
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Kren, frisch gerissen, etwas mehr zum Garnieren
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 800 g Schweinslungenbraten
- Salz zum Würzen
- 500 g Erdäpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Maisstärke
- 25 g Butter, kalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1673 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 131 mg
Alternatieve recepten
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.
Paprikahendl
1 godz.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 godz.
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1 godz. 15 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rehragout
1 godz. 15 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rindsrouladen
1h 30min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min