Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 - 4 TL Majoran, getrocknet
- 30 g Tomatenmark
- 700 g Rindfleisch, mageres Meisel
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 150 g Wasser
- 150 g Rotwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 300 g Knollensellerie, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Butter
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Zweiglein frischer Majoran, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Fiakergulasch
2u. 15min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25 min
Boef Stroganoff
50 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Paprikahendl
1 Std.
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2u. 45min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min