Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 - 4 TL Majoran, getrocknet
- 30 g Tomatenmark
- 700 g Rindfleisch, mageres Meisel
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 150 g Wasser
- 150 g Rotwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 300 g Knollensellerie, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Butter
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 4 Zweiglein frischer Majoran, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Boef Stroganoff
50 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min
Fiakergulasch
2h 15min