Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 550 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 60 - 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ¼ TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Leberkäse
- 200 g Schlagobers
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1588 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 522 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Leichte Käsesuppe
25min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Bröselknödel
40 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h