Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 550 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 60 - 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ¼ TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Leberkäse
- 200 g Schlagobers
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1588 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 522 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Reisfleisch
2 godz. 20 min
Haferflockensuppe
20 min
Bröselknödel
40min
Leichte Käsesuppe
25min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Eiernockerl
30min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h