Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 550 g Erdäpfel, geschält, in Stücken
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Lauch, in Stücken
- 60 - 80 g Knollensellerie, in Stücken
- 600 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ¼ TL Majoran, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Leberkäse
- 200 g Schlagobers
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1588 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 522 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Eiernockerl
30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Leichte Käsesuppe
25min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Bröselknödel
40min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.