Compatibele versies
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Kohlrabi (ca. 600-750 g)
- 600 g heurige Erdäpfel
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Erdäpfel
- ½ Bund frische Petersilie
- ½ Bund frische Dille
- 40 g Butter
- 4 Stück Knackwürste
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Öl
- 1 ½ EL Maisstärke
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 2044 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1h 50 min.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Eiernockerl
30min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min