Compatibele versies
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Kohlrabi (ca. 600-750 g)
- 600 g heurige Erdäpfel
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr für die Erdäpfel
- ½ Bund frische Petersilie
- ½ Bund frische Dille
- 40 g Butter
- 4 Stück Knackwürste
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 EL Öl
- 1 ½ EL Maisstärke
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Sauerrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2872 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 2044 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1 Std. 5 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min
Gefülltes Brathenderl
1 Std. 45 Min