Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern

Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern

4.5 172 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 55min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Kohlrabi (ca. 600-750 g)
    3
  • heurige Erdäpfel
    600 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz etwas mehr für die Erdäpfel
    1 ½ TL
  • frische Petersilie
    ½ Bund
  • frische Dille
    ½ Bund
  • Butter
    40 g
  • Knackwürste
    4 Stück
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Öl
    1 EL
  • Maisstärke
    1 ½ EL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Sauerrahm
    100 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 687 kcal / 2872 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 50 g
Koolhydraten 42 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 21 g
Natrium 2044 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...