Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 726 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Krautfleckerl
40 Min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 Min
Eiernockerl
30 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30min
Bröselknödel
40 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.