Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 726 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1小时 20 分钟
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Fisolengulasch
1h 10min
Eiernockerl
30 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Wurstaufstrich
10min
Erdäpfelkas
5min
Eiaufstrich mit Topfen
10min
Bröselknödel
40 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min