Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 1 TL Kümmel, ganz
- ¼ TL Fenchelsamen, ganz
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Fisolen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 3 Scheiben Schwarzbrot
- 1 EL Butterschmalz
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
of 125 g Sauerrahm - 3 EL Weizenmehl, universal
- 1 Spritzer Apfelessig
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 889 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 586 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Eiernockerl
30 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Liptauer
15 Min
Bröselknödel
40 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.