![Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL) Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c0dabfc4-e4dc-4556-b617-64c40507915f/Derivates/b31b0583-1645-4cc2-9464-6aaaa4911f38.jpg)
Compatibele versies
Paprikahendlgulasch mit Zucchinibandnudeln (XXL)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 - 450 g Paprikaschoten, gemischt (gelb und rot), in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Zucchini
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hendlbrustfilet, ohne Haut
- 1 TL Zucker
- 70 - 90 g Tomatenmark, nach Geschmack
- 400 g passierte Tomaten
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Geflügelfond
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 2 EL Salz
- ½ - 2 TL Cayennepfeffer, nach Geschmack
- 1 ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 20 g Weizenmehl, in Wasser aufgelöst
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- Sauerrahm, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 241 kJ / 1010 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 11245 mg
Alternatieve recepten
Schokoladiges Grießkoch mit Birne (Grießbrei, glutenfrei)
25 min
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf (XXL)
50 min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Kaffeeherzerl
55 Min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Skyr-Vanille-Himbeereis (low fat)
10 Std. 45 Min
Lasagne
1 godz. 45 min
Perlhuhnbrust mit Kletzenfülle
10 Std.
Linseneintopf (XXL)
4 Std.