Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Suppengemüse, in Stücken
- 100 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 700 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Rollgerste
- 200 g Weißwein
- 2000 g Wasser
-
4
Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
of 4 - 8 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Liebstöckel, getrocknet
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtopfgewicht 500 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 2039 mg
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30min
Ritschert
1h
Leberreis
35 Min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1h
Risi-Bisi
30min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1h 20 min
Erbsen-Gemüsesuppe (XXL)
1h 15 min
Champignonsauce
30min
Kärntner Reindling
2u. 40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min