Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Suppengemüse, in Stücken
- 100 g Karotten, in Scheiben (3 mm)
- 700 g Selchfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Rollgerste
- 200 g Weißwein
- 2000 g Wasser
-
4
Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l)
of 4 - 8 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Liebstöckel, getrocknet
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- 8 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Dosen weiße Bohnen (Abtopfgewicht 500 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 2039 mg
Alternatieve recepten
Kärntner Reindling
2h 40 min
Ritschert
1 Std.
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1h 10 phút
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Hühnerbrühe mit Kräuteromeletts
50min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Lasagne
1 Std. 45 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min