Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
of 125 g Milch - 2 Eidotter
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 - 80 g Knoblauchzehen, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Speckwürfel
- 2 Semmeln, altbacken, vom Vortag
- 100 g Weißwein
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 1000 g Rindsuppe
- 1 - 2 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1455 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Salzburger Nockerl
30 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Leichte Käsesuppe
25min
Almkäsesuppe
25min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h