Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3277 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Frittaten
30min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 Std.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min