Salzburger Fleischkrapfen

Salzburger Fleischkrapfen

4.0 12 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Butterschmalz in Stücken
    610 - 710 g
  • Milch
    250 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 TL
  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    375 g
  • Roggenmehl Type 960
    125 g
  • Wurzelgemüse in Stücken (siehe Tipp)
    150 g
  • Petersilienblättchen, frisch
    1 - 2 EL
  • Zwiebeln halbiert
    50 - 70 g
  • Senf, scharf
    10 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Rindfleisch, gekocht in Stücken
    150 g
  • Geselchtes in Stücken
    150 g
  • Eiklar mit 1 EL Wasser verquirlt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21 g
Calorieën 3277 kJ / 783 kcal
Vetten 50 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 31 g
Koolhydraten 63 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...