![Lungauer Rahmkoch Lungauer Rahmkoch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98c130c1-c639-43ab-9f15-e6dbd2d064ae/Derivates/5a6ed432-80c6-4bd2-9638-b0fc28180af5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Kristallzucker
-
1
TL Vanillezucker
of 1 Msp. Vanille, gemahlen - 1 ½ TL Anissamen, ganz
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Schlagobers
- 250 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 EL Rosinen
- 1 - 2 EL Rum
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei (Größe M)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2450 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salzburger Fleischkrapfen
1h 30min
Hasenöhrl
1h
Eachtlengsuppe
45min
Semmelknödel
50 Min
Germknödel
1h
Frittaten
30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min