Apparaten en accessoires
Punschkrapferl
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
12 Stück
Ingrediënten
Biskuit
-
Butter30 g
-
Weizenmehl, glatt80 g
-
Maisstärke20 g
-
Feinkristallzucker100 g
-
Eier4
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Kochschokolade in Stücken50 g
-
Marillenmarmelade fein passiert100 g
-
Rum nach Geschmack30 - 50 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Punschglasur (siehe Tipp)400 - 600 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
4 g
Calorieën
1127 kJ /
269 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Servus
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sonntags-Striezel
2u. 15min
Linzerkipferl
1u. 50min
Osterpinzen
2u. 50min
Malakofftorte
10u. 20min
Polsterzipfl
2u. 10min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Kardinalschnitten
3u.
Eva's Sachertorte
1u. 40min
Mini-Schaumrollen
1u. 40min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Burgenländerkipferl
1u. 25min
Rumschnitten
50min