Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 100 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 320 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 140 Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 4 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 35 g Milch und 1 EL extra
- 100 g Marillenmarmelade, fein passiert
- 1 EL Rum
- 240 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4174 kJ / 997 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 33.4 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Polsterzipfl
2sa 10 dk
Marillenkuchen
1h 30min
Hasenöhrl
1 godz.
Frittaten
30 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Eva's Sachertorte
1h 40min