Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 320 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 140 Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 4 Eier (Größe M)
- 35 g Milch und 1 EL extra
- 100 g Marillenmarmelade, fein passiert
- 1 EL Rum
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Schlagobers
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 4174 kJ / 997 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 74.6 g
- Verzadigd vet
- 33.4 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marillenkuchen
1 Std. 10 Min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 Std. 30 Min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Linzerkipferl
1h 50min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4hod. 35min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min