Apparaten en accessoires
Fedlkoch
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u. 35min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Weizenmehl, universal125 g
-
Weichweizengrieß125 g
-
Schlagobers250 g
-
Nelken4
-
Zimtstange½
-
Zucker25 g
-
Vanillezucker10 g
-
Salz½ TL
-
Rosinen zum Servieren
-
Staubzucker zum Servieren
-
Zimt, gemahlen zum Servieren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1423 kJ /
340 kcal
Vetten
16 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles in Butter - Steiermark
11 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Sonntags-Striezel
2u. 15min
Grießkoch mit Orangenfilets
20min
Marillennektar
2u.
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55min
Zwetschkenröster
1u. 30min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1u. 40min
Mini-Schaumrollen
1u. 40min
Wurstknödel
1u. 20min
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1u. 10min
Germknödel
1u.