Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 30 - 40 g gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Kerbel, Majoran, Kresse), ggf. Blättchen abgezupft
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Backpulver
- 30 g Butter, in kleinen Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1200 g klare Suppe (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 625 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Schinken-Käse-Rauten
35 min
Käsenockerl "Tricolore"
50 min
Eierschöberl
1 Std.
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Frittaten
30min
Butternockerl
40 min
Bröselknödel
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min