Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
of 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
of 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Marillenröster
30 min
Germknödel
1h
Ribiselgelee
55 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Hollerkoch
2h 50min
Marillennektar
2h
Powidl
8 godz.
Bröselknödel
40 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min