Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Marillenkuchen
1 godz. 10 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Obstkuchen
1 godz.
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Buchteln mit Powidl
2h 20min