Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Erdbeer-Tiramisu
3h
Apfelkuchen mit Weinteig
1hod. 15min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1hod. 35min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Heidelbeerschnecken
2hod. 30min
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min
Wiener Rehrücken
3hod. 40min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Schneller Apfelkuchen
1h 30min