Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mohn-Nuss-Rührteig
- 4 Eier (Größe M)
- 120 g Staubzucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Mohnsamen
- 70 g Haselnüsse
- 100 g Butter, weich, in Stücken
-
1
Päckchen Vanillezucker (8 g), von Dr. Oetker
of 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht - 1 TL Zimt, gemahlen
Topfen-Obers-Creme
- 5 Gelatineblätter
- ½ Bio-Zitrone
- 500 g Schlagobers, kalt
- 250 g Magertopfen
- 100 g Staubzucker, gesiebt
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g), von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
Himbeerspiegel
- 3 Gelatineblätter
- 300 g Himbeeren
- 50 g Staubzucker
Fertigstellung der Mohn-Topfentorte
- 100 g Himbeeren, für die Dekoration
- Minzeblättchen, frisch, für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2 Std.
Nutella-Schnitte
2 Std.
Herzkuchen mit Schokomousse
5 Std.
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13h
Linzerkipferl
1h 10min
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 godz. 35 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1sa 40 dk
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 dk