Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mohn-Nuss-Rührteig
- 4 Eier (Größe M)
- 120 g Staubzucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Mohnsamen
- 70 g Haselnüsse
- 100 g Butter, weich, in Stücken
-
1
Päckchen Vanillezucker (8 g), von Dr. Oetker
of 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht - 1 TL Zimt, gemahlen
Topfen-Obers-Creme
- 5 Gelatineblätter
- ½ Bio-Zitrone
- 500 g Schlagobers, kalt
- 250 g Magertopfen
- 100 g Staubzucker, gesiebt
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g), von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
Himbeerspiegel
- 3 Gelatineblätter
- 300 g Himbeeren
- 50 g Staubzucker
Fertigstellung der Mohn-Topfentorte
- 100 g Himbeeren, für die Dekoration
- Minzeblättchen, frisch, für die Dekoration
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzerkipferl
1h 10min
Brabanter Knöpfe
1h 30min
Gefüllte Lebkuchen
11h 30min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Osternest aus Germteig
2h
Rumschnitten
50min
Kokosbusserl
25 Std.
Karottentorte mit Zuckerguss
3 Std. 10 Min
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13h
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30min
Nutella-Schnitte
2h