Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
of 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2317 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1u. 55min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 godz.
Schwarzer Weichselkuchen
1h 30min
Obstkuchen
1h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3u. 40min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Wiener Rehrücken
3u. 40min