Marillen-Topfentorte mit Streuseln

Marillen-Topfentorte mit Streuseln

4.7 367 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
8 Portionen

Ingrediënten

Mandel-Mürbteig und Streusel
  • Mandelblättchen
    200 g
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Feinkristallzucker
    120 g
  • Salz
    1 Prise
  • Ei (Größe M)
    1
  • Weizenmehl, glatt Type 480
    200 g
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
  • Marillen
    300 - 350 g
  • Topfen, 20% Fett
    250 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Staubzucker
    80 g
  • Maisstärke
    10 g
  • Tonkabohnen-Vanillezucker
    1 TL
    1 TL Vanillezucker
  • Staubzucker zum Bestreuen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 94 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 2317 kJ / 553 kcal
Vetten 33 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...