Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Weizenmehl, glatt und 1 EL für die Heidelbeeren
- 1 geh. TL Backpulver
- 200 g Heidelbeeren, frisch oder gefroren
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- 130 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 3 Eier (Größe M)
- 150 g Eierlikör
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1238 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Marillenkuchen
1h 30min
Sacher-Gugls
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Ribiselschnitten
1h
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Eierlikörkuchen
1 Std. 10 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Rumschnitten
50 Min