Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 3 Eier
- 90 g Zucker
- 80 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 5 Gelatineblätter
- 250 g Schlagobers
- 15 - 20 g Zitronensaft
- 30 g Rum
- 500 g Naturjoghurt
- 50 g Staubzucker
- 1 TL Vanillezucker (optioneel)
- 300 g Waldheidelbeeren, frisch oder gefroren (siehe Tipp)
- 5 EL Heidelbeermarmelade
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Gedrehter Mandelkranz
2h 20min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Tiramisu Torte
6h 40min
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 godz. 35 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Nusstorte mit Buttercreme
17h