Brabanter Knöpfe
TM5 TM6

Brabanter Knöpfe

4.6 (42 beoordelingen)

Ingrediënten

Mürbteig

  • 100 g Mandeln
  • 180 g Butter, kalt, in Stücken
  • 180 g Weizenmehl, glatt
  • 70 g Staubzucker
  • 2 TL Vanillezucker
  • 1 TL Backpulver
  • ½ TL Zimt, gemahlen
  • 100 g Ribiselmarmelade (siehe Tipp)

Glasur und Fertigstellung

  • 200 g Schokoglasur-Drops (siehe Tipp)
  • Mandelblättchen für die Dekoration

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
320 kJ / 76 kcal
Eiwitten
1 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
5 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
0.7 g
Natrium
5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten