Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Packung Vanillepuddingpulver (für 0,5 l) (ca. 42 g)
of 45 g Speisestärke (ca. 1-2 EL, siehe Variation) - Milch zum Bestreichen
- 2 TL Vanillezucker (siehe Variation) (optioneel)
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Zucker
- 70 g Topfen
- 1 Packung Blätterteig (ca. 280 g)
- 100 g frische Heidelbeeren
- 100 g frische Erdbeeren, halbiert
- Staubzucker zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Marillen-Topfen-Tascherl
1h 15min
Topfenschmarrn
50min
Polsterzipfl
2u. 10min
Obstkuchen
1 Std.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30 min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Ölkuchen mit Marillen
1 Std.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35 min