Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Erdäpfelpüree
- 450 g Kartoffeln, mehlig, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- ½ TL Salz
- 15 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen (optional)
Laibchen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
- 2 EL gemischte Kräuter, frisch z.B. Schnittlauch, Rosmarin
- 70 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 5 EL Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1747 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 735 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 godz.
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1sa 10 dk
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Schinkenfleckerl überbacken
1sa 10 dk
Neapolitanische Calzone
1h 30min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Jägersauce mit Knödel
50 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 godz.
Osternest aus Germteig
2 Std.