![Erdäpfelpüree-Laibchen Erdäpfelpüree-Laibchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43873244d7951fbe077662a8baa097f4/Derivates/22d04829ca2c1526ef4fe797ba66445a32df43d2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Erdäpfelpüree
- 450 g Kartoffeln, mehlig, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Milch
- ½ TL Salz
- 15 g Butter, in Stücken
- 1 - 2 Prisen Muskat, gemahlen (optional)
Laibchen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
- 2 EL gemischte Kräuter, frisch z.B. Schnittlauch, Rosmarin
- 70 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 5 EL Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1747 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 735 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1 godz. 25 min
Sauerkrautstrudel
1h 40min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1 godz. 45 min
Eiernockerl
30 Min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Kaspressknödelsuppe
1ч. 35 мин.
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 Std.