Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Rapsöl zum Einfetten
of Butterschmalz zum Einfetten - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Hartkäse (z. B. Gouda, Emmentaler, Bergkäse), in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Schmelzkäse (z. B. RUPP Enzian)
- 250 g Milch
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Erdäpfel, festkochend
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 808 mg
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Jägersauce mit Knödel
50 min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Schnittlauchsauce
10min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min