Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Rapsöl zum Einfetten
of Butterschmalz zum Einfetten - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Hartkäse (z. B. Gouda, Emmentaler, Bergkäse), in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Schmelzkäse (z. B. RUPP Enzian)
- 250 g Milch
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Erdäpfel, festkochend
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1808 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 808 mg
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 godz.
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 godz.
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 godz. 30 min
Eiernockerl
30 min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 godz.
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Jägersauce mit Knödel
50 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 godz.
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min