Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Milch
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1796 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Makkaroni Bolognese
1u. 20min
Gebackene Schinkenfleckerl
1u.
Schinken-Käse-Kipferl
1u.
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40min
Nudelauflauf mit Kürbis und viel Käse
1u. 15min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 Min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Erdäpfelgratin
1u. 15min