Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (ca. 3-4 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Milch
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 1 Ei
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2527 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1796 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55 min
Nudelauflauf mit Kürbis und viel Käse
1h 15min
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Erdäpfelgratin
1h 15min
Topfenschmarrn
50 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min