
Apparaten en accessoires
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken100 g
-
Zwiebeln halbiert180 g
-
Erdäpfel, speckig geschält, in Stücken (ca. 3-4 cm)500 g
-
Speckwürfel150 g
-
Milch150 g
-
Kümmel, ganz1 TL
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
-
Öl zum Einfetten
-
Topfen, 20% Fett250 g
-
Ei1
Voeding per 1 Portion
Calorieën
604 kcal /
2527 kJ
Eiwitten
28 g
Vetten
41 g
Koolhydraten
32 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
1796 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

So genießt Österreich II
73 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk