Compatibele versies
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Buchweizen
- 600 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- 7 Schmelzkäse Ecken (RUPP S´beschte Sortiment)
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL frische Thymianblättchen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ¼ - ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Öl
- 4 EL Butter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 776 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 347 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50 min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 godz. 30 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1h 15min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55 min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1 godz. 20 min
Sommer Bolognese Bowl
35 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h