Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Eier
- 1 EL Vanillezucker, etwas mehr zum Bestreuen
- 150 g Kokosmilch (Zimmertemperatur)
- 90 g Weizenmehl, glatt
- 30 g Kokosflocken, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
-
300
g Waldheidelbeeren, frisch, gewaschen und trocken getupft
of 300 g Waldheidelbeeren, gefroren, angetaut - 2 EL Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1u. 15min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Käsespätzle
45 Min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Topfenschmarrn
50 Min
Marillenknödel "die Besten"
1u.
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Tiroler Kasnock’n
1u.
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1u. 20min