Compatibele versies
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1065 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittaten
30 dk
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Tiroler Kasnock’n
1sa
Kaspressknödelsuppe
1u. 35min
Erdäpfelwirler
1sa
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1sa 15 dk
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 dk
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Semmelknödel
50min
Käsespätzle
45 Min