Compatibele versies
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1065 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Käsespätzle
45 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1 godz.
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Semmelknödel
50 Min
Tiroler Kasnock’n
1 godz.
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min