Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse

Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse

4.7 282 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    130 g
  • Butter in Stücken
    85 g
  • Blattspinatwürfel, TK
    200 g
  • Milch
    100 g
  • Semmelwürfel
    250 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Topfen zerbröselt
    100 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Weißwein
    50 g
  • Wasser
    150 g
  • Schlagobers
    100 g
  • Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
    175 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1065 mg
Eiwitten 43 g
Calorieën 2661 kJ / 635 kcal
Vetten 43 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 28 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...