Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 EL Kristallzucker
- 60 g Mandeln, ungeschält
- 500 g Magertopfen
- 2 Eier (Größe M)
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- 1 - 2 EL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 240 g Vollkorn-Semmelbrösel
- 1 EL Weichweizengrieß Type 480
- 300 g frische Marillen, halbiert und entsteint
- 300 g frische Pfirsiche, halbiert und entsteint
- 300 g Wasser
- 80 g Gelierzucker 3:1
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 3638 kJ / 868.5 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 94.7 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 334.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Topfenschmarrn
50min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Mohnnudeln
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Zwetschkenröster
1h 30min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Germknödel
1h