Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 Birnen, reif
- 1 Bio-Zitrone
- 500 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 150 g Schlagobers
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 75 g Weichweizengrieß
- 500 g Magertopfen
- 6 - 8 EL Preiselbeerkompott
- 2 EL Mandelblättchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3002 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Topfenschmarrn
50 min
Reisauflauf mit Äpfeln
1h 45 min
Grießauflauf
1h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2h
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Scheiterhaufen
1h 30min
Zwetschkenröster
1h 30min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15 min