Gebackene Erdäpfelnudeln

Gebackene Erdäpfelnudeln

4.1 23 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (am Vortag in Schale gekocht)
    650 g
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    220 g
  • Salz
    1 ¼ - 1 ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Eier (Größe M)
    2
  • Butter zum Einfetten
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • frische Kräuter nach Geschmack
    3 EL
  • Sauerrahm
    250 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 524 kcal / 2191 kJ
Eiwitten 19 g
Vetten 20 g
Koolhydraten 66 g
Vezels 6.3 g
Verzadigd vet 8.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...