Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g gekochte Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (am Vortag in Schale gekocht)
- 220 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- Butter zum Einfetten
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 3 EL frische Kräuter, nach Geschmack
- 250 g Sauerrahm
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2191 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknödel
1h 20min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1 godz.
Semmelknödel
50 min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Omas Schokoladenobstkuchen
55 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Erdäpfelkas
5min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 godz.